Cégismertető

A PALÁDI ÉPÍTÉSZ ÉS MÉRNÖK KFT. tevékenysége kiterjed az építészeti, statikai, gépészeti és elektromos tervezés minden területére. Feladatvállalásaink között szerepel a tervezés mellett a műszaki szakértés és a műszaki ellenőrzés is. Munkánkban fontosnak tartjuk a teljességet, hogy a tervezés első lépéseitől végigkísérjük projektjeinket az építkezés befejezéséig. Törekszünk arra, hogy a társtervezőkkel rugalmasan és hatékonyan együttműködve megbízóink számára minél teljesebb szolgáltatást nyújtsunk, s már az igények felmerülése pillanatában tanácsadói munkánkkal segítsük döntéseiket, majd a tervezés folyamán a szakmai szempontok érvényesítése mellett az erőforrásokkal a lehető leghatékonyabban gazdálkodjunk.

Cégtörténet

A PALÁDI ÉPÍTÉSZ ÉS MÉRNÖK KFT-t száz százalékban magyar magánszemélyek alapították 1997-ben, azzal a céllal, hogy a tervezői piacon szerepet kapva, gyorsan és magas színvonalon teljesítsék megrendelőik tervezéssel kapcsolatosan felmerülő igényeit.

A PALÁDI ÉPÍTÉSZ ÉS MÉRNÖK KFT. egy fiatal kreatív csapat, amely 5-10 munkatárssal és az építésztervezéshez szorosan kapcsolódó területeken 20-30 külső munkatárssal (társtervezővel) dolgozik együtt.

A PALÁDI ÉPÍTÉSZ ÉS MÉRNÖK KFT. az elmúlt években folyamatosan eredményes volt, megbízható, pontos és hatékony munkát végzett megbízóinak.
Partnereink között jelentős arányt képviselnek azok a megrendelők, akikkel folyamatos a munkakapcsolat, így cégünk több tervezői területen is elmélyült szaktudással rendelkezik.

A PALÁDI ÉPÍTÉSZ ÉS MÉRNÖK KFT. munkáiban keresi a kihívásokat, és ehhez kiváló partnerekre lelt Megbízóiban